Nyugodt alvás
Füldugó a nyugodt alváshoz

A nyugodt és pihentető alvás elengedhetetlen, hogy a napunk jól induljon és lendületes legyen. A Sleeep, alváshoz tervezett füldugók segítenek, hogy a zavaró éjszakai zajokat könnyedén kiszűrd és mélyebben, nyugodtabban tudj aludni és energiával tele tudj ébredni.

Zavartalan tanulás
Zavartalan tanulás a fejlődésért

A gyermekeknek fontos, hogy tanulás, olvasás közben semmi ne zavarja meg őket vagy vonja el a figyelmüket. A Calmer termékek kifejezetten gyerekeknek készültek, melyek csökktentik a zavaró hangokat, bizonyos esetekben pedig elviselhetőbbé téve azokat.

Hatékony munka
Csendes, nyugodt munka

Munkánk során olykor szükségünk van a csendre, hogy hatékonyabbak legyünk. Az Isolate termékek segítenek nekünk, hogy eltávolítsuk a zavaró hangokat, így koncentrálni tudunk az éppen fontos munkánkra. A használatát kisebb és nagyobb irodában is tudjuk ajánlani.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Füldugók alváshoz

Mindnyájan sokkal jobban funkcionálunk egy jó, mély, egész éjszakán át tartó alvás után, de gyakran ez nem elérhető, ha nem veszünk igénybe egy kis segítséget, ami jelen esetben nem más, mint egy jól megtervezett füldugó.

Cégünknél, a  Flare-nél folyamatosan keressük a megoldásokat, hogy még tökéletesebbé tegyük a termékeinket.

Azonban a tervezőmérnökeink nem lustálkodtak : elkészítették a Sleeep® szundi füldugót, mely felülmúlja a nagy sikerű elődjét is.

A Sleeep® Szundi füldugó a speciális úttörő technológiánkkal fejlesztettük ki. Fém segítségével blokkoljuk a hangokat, nem pedig elnyeletjük, mint a hagyományos füldugók esetében.

Füldugó gyerekeknek

TEGYE LÁGYABBÁ AZ ÉLES HANGOKAT
A Calmer Kids füldugó csökkenti a rezonanciát (torzítást) azáltal, hogy egy apró hullámvezető segítségével visszaveri a hangot a fülünkbe, ami kikerüli a fülkagylót.

A Calmer Kids füldugó nem-mérgező anyagból készült, és nem tartalmaz latexet.

Kényelmesen viselhető a fülben. Segít csökkenteni a “stresszes” hangokat, hogy a fontosabb dolgokra tudjon összpontosítani. Csökkenti a zajjal kapcsolatos stresszt és az érzékszervi túlterhelést – anélkül, hogy elszigetelné a hallani kívánt hangoktól.

 • Calmer füldugó gyerekeknek tervezve
  Quick View

  Calmer® Kids

  Calmer® Kids füldugók
  Értékelés: 0 / 5
  14 190 Ft

Füldugó munkához

Az ISOLATE® izoláló füldugók sokkal jobban védik a füleidet, a hallásodat, mint eddig bármi.

A legtöbb füldugó puha műanyagból, vagy szivacsból van, melyek csupán letompítják a zajokat.

Az ISOLATE® izoláló füldugók titániumot vagy alumíniumot használnak puha memória szivacsban felfüggesztve.

A szabadalmaztatott formatervezés miatt gyakorlatilag a hang áthatolhatatlan.

Ne aggódj – még hallani fogsz minden részletet a természetes csontvezetéses hallás miatt… csak nem kell aggódnod a zavaró fülcsengés miatt másnap.

No products were found for this query.

Füldugó a mindennapokban

Tudjuk, hogy mindenkinek a füle egyedi, valamint különböző formájúak és méretűek.

Azt is tudjuk, hogy nem mindenki szeret viselni füldugót a külseje miatt. Úgy gondoljuk, hogy ezeket a “problémákat” megoldottuk:

A legtöbb füldugóféle puha műanyagból, vagy szivacsból van, melyek csupán letompítják a zajokat. Az earSHADE® könnyen tisztítható, rugalmas szilikonból készült, amelyet úgy terveztek, hogy minden fülnek megfeleljen.

Füldugó kellékek

Cseppálló alumínium kulcstartó kapszulák a füldugók biztonságának és hangzásának megőrzéséhez. Vagy éppen egy Prémium minőségű alumínium zsebkapszula. A zsebkapszula szépen elfér a zsebében, és remekül mutat az éjjeliszekrényen.

Megtalálható még a tökéletes kiegészítő a füldugók biztonságának megőrzéséhez használat közben egy füldugó-zsinór.

Vagy mit szólna egy praktikus hordtáskához a tartalék füldugó-szivacsok tárolására?

Professzionális füldugó kiegészítők
Professzionális füldugó kiegészítők

Termékeinkről mondták

A SLEEEP Dual Clear típusú füldugó mellett döntöttem, amikor rátaláltam a termékeikre.
Nagyon elégedett vagyok, mindenkinek ajánlom, aki hatékony módját keresi a zajcsökkentésnek!

Csanádi Martina

Van olyan időszak hogy meg kell szabadulni a külvilág zajaitól. Ilyenkor csak a SLEEP FLEX hajlékony füldugó segít!

H. József

Tegnap nagy örömmel láttam, hogy a borítékuk már itt vár a postaládában! Ki is próbáltam rögtön, ébren és utána éjszaka is. Nagyon meg vagyok vele elégedve… minden eddigi füldugós élményemet felülmúlja!

Gábor

Legfrissebb bejegyzések

Minden, ami a füldugókhoz kapcsolódik

Naomi Roberts, társalapító, Flare Audio és Calmer füldugó felhasználó Üdv mindenkinek – Naomi vagyok, a Flare Audio társalapítója. Szabadidőmben szeretek hosszú sétákat

ISOLATE® MiNi Izoláló füldugó KAPCSOLD KI A FÜLEIDET! Forradalmian új és szabadalmaztatott füldugó, mely tömör alumíniumot használ, hogy soha nem hallott módon

ISOLATE® – ALUMÍNIUM IZOLÁLÓ FÜLDUGÓ KAPCSOLD KI A FÜLEIDET! Forradalmian új és szabadalmaztatott füldugó, mely tömör alumíniumot használ, hogy soha nem hallott

Füldugók alváshoz, repüléshez, munkához…

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot és megválaszoljuk!

Nem kötelező, de felgyorsíthatja az ügyintézést.

Adatvédelmi nyilatkozat: ELOLVASOM.
ÁSZF: ELOLVASOM.

Ha nyugodt alvásra vágysz...

Akkor válassz a kifejezetten alváshoz és nyugodt pihenéshez tervezett füldugóink közül. Habár azt gondolná az ember, hogy minden füldugónak ugyan az a szerepe, akkor egy picit téved. Valóban az a dolguk, hogy elnyomják a hangot, de nem mindegy, hogy mikor és milyen körülmények között. Más típusú füldugók, fülvédők szükséges egy nagyon zajos munkahelyre, mint egy otthoni környezetbe, alváshoz.