Egyedi ügyfélvélemény

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy minket választottál, amikor úgy döntöttél, hogy füldugót / kelléket / csereszivacsot vásárolsz.
Reméljük sikerült megtalálnod a megfelelő segédeszközt az alváshoz, tanuláshoz vagy munkához.

Ezen az oldalon lehetőséged van leírni nekünk a véleményed, legyen az pozitív, semleges vagy negatív. Minden vélemény fontos számunkra, hiszen azokból tanulunk mi is és tudjuk, hogy mely termékeink azok, amik maximálisan megfelelnek a vásárlóinknak.

Kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot a véleményeddel.
Továbbá - hogy megjelenhessen a véleményed a neveddel (semmi más adattal) engedélyezd nekünk a közzétételt a "Hozzájárulások" résznél:

  A következő kérdések szerint kérnénk szépen a véleményt:

  ► Milyen problémával kerestél meg bennünket?
  ► Mennyire vagy elégedett a füldugóval?
  ► Hogyan segített a mindennapokban?
  ► Kiknek ajánlanád a füldugót?
  ► Merült fel benned kétség a termék vásárlása előtt?

  PÉLDÁUL:
  "Sziasztok. Azért kerestem fel a Profi Füldugó Webáruházat, mert a párom horkolásától nem tudtam megfelelően aludni. De amióta használom a Sleeep füldugót, azóta nyugodtabban alszok és kipihenten ébredek. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással. Ajánlom mindenkinek, aki rosszalvó."

  VAGY:
  "Üdv. Budapesti irodánk mellett egy iskola van, s emiatt napközben nagyon nehéz dolgozni. Ismerősöm ajánlotta Önöket, hogy itt lehet kapni irodai munkához spéci füldugót, azóta meg is vásároltam az Isolate PRO-t. Meg vagyok elégedve a termékkel, sőt, azóta nem zsibong a fejem a sok gyerekzajtól. Ajánlom ezt a füldugót mindenkinek, aki hasonló "cipőben" jár, mint én, azaz a munkáját külső zajok zavarják. Eleinte sokalltam a termék árát, mivel nem egy megszokott, eldobható párszázas füldugóról van szó, de belevágtam. S utólag mondhatom, MEGÉRTE!"

  Hozzájárulások:

  Szabályzatok ismerete és hozzájárulása *

  ELOLVASOM
  ELOLVASOM