Nyugodt alvás
Füldugó a nyugodt alváshoz

A nyugodt és pihentető alvás elengedhetetlen, hogy a napunk jól induljon és lendületes legyen. A Sleeep, alváshoz tervezett füldugók segítenek, hogy a zavaró éjszakai zajokat könnyedén kiszűrd és mélyebben, nyugodtabban tudj aludni és energiával tele tudj ébredni.

Zavartalan tanulás
Zavartalan tanulás a fejlődésért

A gyermekeknek fontos, hogy tanulás, olvasás közben semmi ne zavarja meg őket vagy vonja el a figyelmüket. A Calmer termékek kifejezetten gyerekeknek készültek, melyek csökktentik a zavaró hangokat, bizonyos esetekben pedig elviselhetőbbé téve azokat.

Füldugó kellékek
A füldugók biztonságban lesznek

Fröccsenésálló alumínium kulcstartó kapszulák a füldugók biztonságának megőrzéséhez. Vagy éppen egy Prémium minőségű alumínium zsebkapszula. A zsebkapszula szépen elfér a zsebében, és remekül mutat az éjjeliszekrényen. Vagy mit szólna egy praktikus hordtáskához a tartalék füldugó szivacsok tárolására?

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

A profi-fuldugo.hu webáruház a FlareAudio termékek kizárólagos magyarországi viszonteladó partnere: FlareAudio – Retailers

Webshopunk fizikai helyiséggel rendelkezik, ahol személyesen is átvehető a megrendelt termék.

BOLDOG GYERMEKNAPOT - FELNŐTTEKNEK IS!

A közelgő gyermeknap alkalmával 2 akcióval is kedveskedünk Nektek:

1. Minden Calmer Kids és Calmer Kids Secure füldugó 15% kedvezménnyel vásárolható meg. 
2. Ha a Calmer Kids, vagy Calmer Kids Secure füldugó mellé választasz magadnak is egy füldugót/kelléket/csereszivacsot, úgy a Calmer Kids és Kids Secure füldugóra 20%, míg a választott termékedre 10% a kedvezmény!
 
Ehhez a következő linken található termékcsomagot kell használni:

Füldugók alváshoz

Mindnyájan sokkal jobban funkcionálunk egy jó, és mély, azaz egész éjszakán át tartó alvás után, de gyakran ez nem elérhető, ha nem veszünk igénybe egy kis segítséget, ami jelen esetben nem más, mint a jól megtervezett füldugó.

Cégünknél, a Flare-nél folyamatosan keressük a megoldásokat, hogy még tökéletesebbé tegyük a termékeinket.

Azonban a tervezőmérnökeink nem lustálkodtak, és elkészítették a Sleeep® szundi füldugót, mely felülmúlja a nagy sikerű elődjét is.

A Sleeep® Szundi füldugó a speciális úttörő technológiánkkal fejlesztettük ki. Fém segítségével blokkoljuk a hangokat, nem pedig elnyeletjük, mint a hagyományos füldugók esetében.

Füldugó gyerekeknek

TEGYE LÁGYABBÁ AZ ÉLES HANGOKAT
A Calmer Kids füldugók csökkentik a rezonanciát (torzítást) azáltal, hogy egy apró hullámvezető segítségével visszaveri a hangot a fülünkbe, ami kikerüli a fülkagylót.

A Calmer Kids füldugók nem-mérgező anyagból készültek, és nem tartalmaznak latexet.

Kényelmesen viselhető a fülben. Segít csökkenteni a “stresszes” hangokat, hogy a fontosabb dolgokra tudjon összpontosítani. Csökkenti a zajjal kapcsolatos stresszt és az érzékszervi túlterhelést – anélkül, hogy elszigetelné a hallani kívánt hangoktól.

Füldugó a nyugalomért - s hogy ne hagyd el

Érzékeny hallású embereknek és azoknak, akik megnyugtató környezetre vágynak. Zsinórra erősített, hogy ne hagyd el!

Hogyan működnek?

A Calmer® a fül belső formájának megváltoztatásával működik. Üregesek, így nem blokkolják a hangerőt, mint a többi füldugók. Egyszerűen csak kevésbé zavaróvá és sokkal kezelhetőbbé teszik a „bajt” kiváltó hangokat. Ráadásul mivel üregesek, a saját hangja sem hangzik furcsán, amikor viseli őket.

Nagyon hasznos azok számára, akik: érzékeny hallásúak, autizmussal összefüggő túlzott hangérzékenységben szenvednek, hyperacusis, zajjal kapcsolatos stressz és egyéb hallásbetegségekkel küzdenek.

Füldugók a mindennapokban

Tudjuk, hogy mindenkinek a füle egyedi, valamint különböző formájúak és méretűek.

Azt is tudjuk, hogy nem mindenki szeret viselni füldugót a külseje miatt. Úgy gondoljuk, hogy ezeket a “problémákat” megoldottuk:

A legtöbb füldugóféle puha műanyagból, vagy szivacsból van, melyek csupán letompítják a zajokat. Az earSHADE® könnyen tisztítható, rugalmas szilikonból készült, amelyet úgy terveztek, hogy minden fülnek megfeleljen.

Professzionális kellékek füldugókhoz

Cseppálló alumínium kulcstartó kapszulák a füldugók biztonságának és hangzásának megőrzéséhez. Vagy éppen egy Prémium minőségű alumínium zsebkapszula. A zsebkapszula szépen elfér a zsebében, és remekül mutat az éjjeliszekrényen.

Megtalálható még a tökéletes kiegészítő a füldugók biztonságának megőrzéséhez használat közben egy füldugózsinór.

Vagy mit szólna egy praktikus hordtáskához a tartalék füldugószivacsok tárolására?

Professzionális kiegészítők
Professzionális füldugó kiegészítők

Termékeinkről mondták

Füldugó szivacsot rendeltem, régóta használom, maximálisan elégedett vagyok. A rendelés gyorsan ment, a kolléga rendkívül kedves és segítőkész volt.

Ivett

A SLEEEP Dual Clear típusú füldugó mellett döntöttem, amikor rátaláltam a termékeikre.
Nagyon elégedett vagyok, mindenkinek ajánlom, aki hatékony módját keresi a zajcsökkentésnek!

Csanádi Martina

Van olyan időszak hogy meg kell szabadulni a külvilág zajaitól. Ilyenkor csak a SLEEP FLEX hajlékony füldugó segít!

H. József

Tegnap nagy örömmel láttam, hogy a borítékuk már itt vár a postaládában! Ki is próbáltam rögtön, ébren és utána éjszaka is. Nagyon meg vagyok vele elégedve… minden eddigi füldugós élményemet felülmúlja!

Gábor

Legfrissebb bejegyzések

Minden, ami a füldugókhoz kapcsolódik

A hangérzékenység Hangérzékenység egy olyan állapot, amelyben az egyén különösen érzékeny a hangokra. Ez lehet a hangok intenzitásának vagy frekvenciájának túlzott érzékelése,

Az ADHD és mizofónia kezelésének fontossága ADHD és mizofónia kezelése mindkét esetben rendkívül fontos az érintett személy életminőségének javítása érdekében. A mizofónia

Az emberi hallás Az emberi hallás (más szóval: auditív vagy akusztikus érzékelés) lenyűgöző és összetett érzékszervi folyamat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy érzékeljük és

Az alábbiakban megmutatjuk, hogy mik azok az információk, amelyeket érdemes tudni a Sleeep® füldugóról. Például felhasználás, szivacshasználat, működés. Mivel mindenki környezete más

Hozd ki a legtöbbet a Calmer Kids füldugóból 1. Mire kell figyelni? A hang időnként nyomasztó lehet, és stresszesnek és szorongónak érezheti

Füldugók pihenéshez – néhány nyári tipp Nyári szellő, amitől nagyon jóóóóóól érezzük magunkat… Mik az ajánlott füldugók pihenéshez…Most, hogy az iskola befejeződött,

Füldugók tisztítása A füldugók tisztítása fontos dolog. Megőrizhetjük a füldugók ápoltságát, higiéniáját, s nem utolsó sorban a füldugók, illetve szivacsok élettartama is

Füldugó – csereszivacsok Füldugó csereszivacs fontos eleme a komplett füldugóinknak (itt most nem említjük a Calmer, vagy az EarShade füldugókat). Ezek a

Füldugók alváshoz, repüléshez, munkához…

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot és megválaszoljuk!

Nem kötelező, de felgyorsíthatja az ügyintézést.

Adatvédelmi nyilatkozat: ELOLVASOM.
ÁSZF: ELOLVASOM.

Ha nyugodt alvásra vágysz...

Akkor válassz a kifejezetten alváshoz és nyugodt pihenéshez tervezett füldugóink közül. Habár azt gondolná az ember, hogy minden füldugónak ugyan az a szerepe, akkor egy picit téved. Valóban az a dolguk, hogy elnyomják a hangot, de nem mindegy, hogy mikor és milyen körülmények között. Más típusú füldugók, fülvédők szükséges egy nagyon zajos munkahelyre, mint egy otthoni környezetbe, alváshoz.