Főoldal/Füldugók/MiNi Izoláló füldugók

KICSI, DE LEHENGERLŐ…

Bemutatjuk a világ legforradalmibb füldugóját … miniatűr formában!

A tömör alumíniumból, vagy titániumból készül ISOLATE® MiNi izoláló füldugók megvédik a hallásod azáltal, hogy sűrű anyagot használnak a hangok blokkolására, a hang elnyelése helyett.

Ne aggódj – még hallani fogod a hangokat a természetes csontvezetéses hallás miatt…  Csak sokkal, sokkal halkabban.

Az ISOLATE® MiNi izoláló füldugó 33%-al kisebb, de 100%-osan olyan hatékony, mint a nagyobb testvérük, a normál ISOLATE® izoláló füldugó modell.

Tökéletes hosszabb ideig tartó használatra és azoknak, akik érzékeny hallásban, zajra való túlérzékenységben szenvednek.

Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni!

Életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt.

  • ISOLATE PRO MiNi TITANIUM

    18 999 Ft26 599 Ft
    Az űrhajózásnál is használt Titánból van, mely sűrűbb az Alumíniumnál, ezért jóval hatékonyabb ... a profi választás. Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
  • ISOLATE® MiNi Izoláló füldugó

    9 999 Ft11 999 Ft
    Minden izoláló füldugóhoz jár egy pár Extra kicsi, Kicsi és Közepes EARFOAMS® füldugó memória szivacs és egy mini Flare füldugó tasak. További füldugó szivacsot lehet rendelni a lenti linken. Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
Go to Top