Sleeep® Hajlékony Szundi füldugó

EGY ÉLETRE SZÓL, CSAK EGYSZER KELL MEGVENNI!

Fényes Hajlékony Szundi Füldugó Alváshoz

50%

KEDVEZMÉNY

Az első termék ára 7940 Ft
A második már csak 3970Ft

Kérdése van? Hívjon minket a +36 70 379 8978-as telefonszámon, vagy írjon a rendeles@ujfuldugo.starsoft.hu e-mail címre.

Vásárold meg ajándéknak, egyszerre két családtagodnak!

VÁSÁROLJ BÁRMELYIK SLEEEP FLEX FÜLDOGÓBÓL EGYET ÉS A MÁSODIKAT 50% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETED MEG!
A rendelés után egy kuponkódot küldünk ki e-mailben, ami felhasználható egy újabb rendelésnél, így az 50% kedvezmény ott kerül felhasználásra.

MIT TUD A SLEEP FLEX ÉS MIK AZ ELŐNYEI?

Erős, de hajlékony, mely azt jelenti számodra, hogy könnyen és biztonságosan belefér a füledbe.

Ha olyan alváshoz használt füldugót keresel, amely a háttérzajt sokkal kezelhetőbb szintre csökkenti, miközben minden fültípus számára szuper kényelmes, az Sleeep Flex Hajlékony Szundi Füldugó a legjobb megoldás.

A hajlékony központi résznek köszönhetően a fülcsatornába rögzülő csúcs a helyén marad és jó tömítést tart fenn, miközben lehetővé teszi a külső csúcs mozgását, és bármilyen nyomás pontnál védi a füledet, így akármelyik oldaladra fordulhatsz alvás közben, biztosan nem ébredsz fel rá.

A Sleeep Flex Hajlékony Szundi Füldugó a kényelemről szól, az enyhe zajcsökkentéssel. Ha használod, hallod hangokat, így nem fogsz teljesen elszigetelődni a külvilágtól, és ne aggódj, az ébresztőóra még mindig fel fog ébreszteni! De ezek a bosszantó zajok a 10-es szintről egy sokkal jobban kezelhetőbe 5-ös szintre kerülnek.

Fényes Hajlékony Szundi Füldugó Alváshoz
Hajlékony Szundi Füldugó Csomagolás hátulja

A Sleeep Flex Hajlékony Szundi Füldugó csomagolása kizárólag 100%-osan újrahasznosítható anyagokat tartalmaz.