Az alábbiakban megmutatjuk, hogy mik azok az információk, amelyeket érdemes tudni a Sleeep® füldugóról. Például felhasználás, szivacshasználat, működés.

Mivel mindenki környezete más és más, így az eredmények, visszajelzések is egyénenként eltérőek.

Mi is az a Sleeep® füldugó?

A Sleeep egy szuperpuha memóriahabos gömböt kombinál egy vékony, tartós szárral, ami egy olyan füldugót eredményez, amely szépen és hatékonyan illeszkedik a hallójárat alakjához. A Sleeep standard és nagyméretű végekkel szállítva minden fülformához és -mérethez illeszkedik. A habszivacs csúcsok extra hosszú visszapattanási idővel rendelkeznek, hogy biztosítsák a legjobb tömítést és a legmagasabb szintű zajcsökkentést.

Prémium füldugó modelljeinkben fémet használunk, mivel ez segít a lehető legtöbb zajt blokkolni. A vékony magot úgy terveztük, hogy minimális interferenciát biztosítson, és a puha memóriahab támasztékaként, valamint a zaj elleni pajzsként szolgál.

Kettős csúcsú kialakításunk extra kényelmet biztosít az oldalalvóknak, mivel párnázottan lágyak a fülhöz.

Mennyire csökkenti a hangot a Sleeep® füldugó?

A Sleeep Pro Dual és a Sleeep Aluminium Dual nagyon hatékonyan blokkolja a fülbe jutó hangot. Képzelje el, hogy a fülét egy fémpajzzsal zárja le, szemben a habszivacsos pajzzsal. A hang azonban továbbra is rezegni fogja a koponyáját (sokkal kevésbé, mint a fülébe bejutó hang). Ezt hívják csontvezetésnek.

A Sleeep füldugók (ha helyesen vannak behelyezve a fülbe) azt teszik, hogy „drasztikusan lehalkítják a világ hangerejét”, Tehát nem 100%-os a csend, de minden bizonnyal elég ahhoz, hogy az éjszakai zajok ne ébresszenek fel!

Sleeep

A Sleeep füldugókat kifejezetten az egész éjszakai kényelemre és az irritáló hangok, például a horkolás és az általános környezeti zajok kizárására tervezték. Ez segít a legtöbb embernek könnyebben elaludni, hogy hosszú és zavartalan éjszakai pihenést biztosíthasson. Alvós füldugóink választéka továbbfejlesztett memóriahabos hegykialakítást tartalmaz, hogy maximalizálja az éjszakai nyugalmat és kényelmet.

Vajon meg lehet hallani az ébresztőt, a gyermek sírását, vagy esetleg egy besurranó tolvajt?

A Sleeep kifejezetten a hosszú és zavartalan éjszakai alváshoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy fennáll annak a lehetősége, hogy befolyásolják más hangok, például riasztások, emberek vagy figyelmeztető rendszerek hallását.

A csontvezetésnek köszönhetően (a hangot a koponyán keresztül és a fülén keresztül is képes hallani) továbbra is képes lesz hallani, de sokkal kisebb hangerővel. Ha még mindig bizonytalan, egyszerűen csak ki kell próbálnia őket. 

Zajcsökkentés - nyugodt alvás, szundi füldugó

A Sleeep® füldugók csak alvásra használhatóak?

A Sleeep ideális alváshoz, és kifejezetten erre a célra tervezték őket, mivel méretük és fémmagjuk miatt szuper puha memóriahabos végekkel rendelkeznek a maximális kényelem érdekében. Mivel azonban szuper kényelmesek, bárhol használhatók, ahol le szeretné csendesíteni a világot.

Honnan tudható, hogy milyen méretű szivacs a megfelelő méret?

Amikor megkapja a Sleeep füldugót, egy pár Standard méretű füldugót talál, amely a termék szárára illeszkedik. Attól függően, hogy melyik modellje van, egy tartalék Large Earfoams készletet is tartalmazni fog. Kezdje a Standard mérettel (zöld), és haladjon felfelé a Large méretig (piros). Használja azt a fülpárnát, amelyik a legkényelmesebb és a legjobban illeszkedik Önhöz.

A maximális csillapítás és természetesen a maximális kényelem érdekében elengedhetetlen, hogy a fülpárnák megfelelően legyenek felszerelve a Sleeepen, és megfelelően illeszkedjenek a fülébe!

A következő videón megtekintheti a Sleeep füldugó megfelelő behelyezését:

1. A füldugók felszereléséhez nyomja a szivacsot a szárra.
2. A szivacs és a szár között nem szabad résnek lennie.
3. Csípje össze és tekerje fel a szivacs végét, hogy könnyebb legyen a behelyezése.
4. Húzza a fül tetejét felfelé és hátrafelé, hogy megnyíljon a hallójárat. Ezután biztonságosan és óvatosan helyezze be a fülébe.
5. Az eltávolításhoz húzza felfelé a fül tetejét. Ezután csavarja és óvatosan húzza ki a füléből.

Tárolja a Sleeep-et a hálós tasakban vagy a Flare egyik tartozékában, hogy biztonságban tartsa, készen állva a következő használatra.

Mennyi ideig tartanak ki a szivacsok?

A szivacsok általában kb. 3-6 hónapig tartanak, attól függően, hogy hogyan kezelik, használják, és az Ön testének kémiai összetételétől (fülzsír, olajok stb.). Természetesen a gyakori használat lerövidíti az élettartamukat.

Annak érdekében, hogy az Earfoams a lehető leghosszabb ideig tartson, javasoljuk, hogy kövesse a felszerelési útmutatókat és a tisztítási utasításokat.

Fontos, hogy az Earfoam-okat rendszeresen ellenőrizzék, és az utasításainknak megfelelően tartsák karban. Ügyeljen arra, hogy kicserélje Earfoamjait, ha azok elkezdenek lepattogzani, szakadni, vagy elveszítik memóriahab tulajdonságaikat (pl. a hab elveszíti lassú visszapattanási idejét).