A Sleeep Pro Dual és a Sleeep Aluminium Dual szundi füldugó nagyon hatékonyan blokkolja a fülbe jutó hangot. Képzelje el, hogy a fülét egy fémpajzzsal zárja le, szemben a habszivacsos pajzzsal. A hang azonban továbbra is rezegtetni fogja a koponyáját (sokkal kevésbé, mint a fülébe bejutó hang). Ezt nevezik csontvezetésnek, vagy csonthallásnak!

A Sleeep füldugók (ha helyesen vannak felszerelve) azt teszik, hogy „drasztikusan lecsökkentik a világ hangerejét”.

Tehát nem 100% -os csend, de biztosan elég ahhoz, hogy biztosítsák, hogy az éjszakai zajok ne ébresszenek fel!

legjobb füldugó alváshoz

A Sleeep füldugókat kifejezetten az egész éjszakai kényelemre és az irritáló hangok, például a horkolás és az általános környezeti zajok kizárására tervezték. Ez segít a legtöbb embernek könnyebben elaludni, hogy hosszú és zavartalan éjszakai pihenést biztosítson. Új Sleeep füldugóink új választéka továbbfejlesztett memóriahabos hegykialakítást tartalmaz, hogy maximalizálja az éjszakai nyugalmat és kényelmet.

Mivel a Sleeep füldugó önminősítésű, és mindenki környezete más és más, így az eredmények is eltérőek lehetnek az egyes személyek esetében.

A SLEEEP füldugó behelyezése

Rendkívül fontos, hogy a fülpárnák megfelelően legyenek felhelyezve a Sleeep füldugókra, és hogy a Sleeep füldugók megfelelően legyenek felhelyezve a fülébe.

Itt egy rövid videó, amely bemutatja, hogyan kell behelyezni őket: