A legjobb füldugó alváshoz - SLEEEP® a hosszabb alvásért

„A Sleeep a fogyasztók visszajelzései alapján végzett többéves kemény munka és termékfejlesztés csúcspontja. Úgy gondoljuk, hogy a Sleeep minden szempontból megfelel, és reméljük, hogy sok embernek segít abban, hogy nyugodtan és kényelmesen aludhasson” Davies Roberts – vezérigazgató és feltaláló. Akár ez lehet a legjobb füldugó alváshoz. Természetesen ez nem 100%-ban igaz mindenkire, hiszen ahány ember, annyi féle alvási szokás, annyi féle fülforma, stb.

Aludj békésen és kényelmesen

A Sleeep egy szuperpuha memóriahabos gömböt kombinál egy vékony, tartós szárral, ami egy olyan füldugót eredményez, amely szépen és hatékonyan illeszkedik a hallójárat alakjához. A Sleeep standard és nagyméretű végekkel szállítva szinte minden fülformához és -mérethez illeszkedik. A habszivacs csúcsok extra hosszú visszapattanási idővel rendelkeznek, hogy biztosítsák a legjobb tömítést és a legmagasabb szintű zajcsökkentést. De minden esetben a csonthallás megmarad, azaz ez nem 100%-os némaság.

SLEEEP® Szundi füldugó kínálatunk - Akár a legjobb füldugó alváshoz

Szundi füldugó - SLEEEP Single Clear

Nagyszerű választás egy egyszerű és rendkívül hatékony füldugóhoz. Könnyű, tartós és teljesen átlátszó a szuper diszkrét megjelenés érdekében.

Egyedi, ferde szárral és ujjfogantyúval tervezték a könnyű eltávolítás érdekében.

Minden pár egy készlet Standard méretű szivacsot tartalmaz.

Szundi füldugó - SLEEEP Dual Clear

Egyedülállóan ívelt kialakítású, amely hatékonyan blokkolja a hangot, és kényelmesen illeszkedik a fülbe. Az átlátszó kivitel szuper diszkrét megjelenést biztosít, miközben könnyű és tartós.

A Sleeep Clear Dual tartalmazza az egyedülálló kettős hegyű kialakításunkat az extra párnázás érdekében.

Minden pár egy készlet Standard méretű szivacsot tartalmaz.

legjobb füldugó alváshoz
legjobb füldugó alváshoz
legjobb füldugó alváshoz

Szundi füldugó - SLEEEP Alumínium Dual

Kortárs és kifinomult formatervezés, amely precízen esztergált repülőgépipari alumíniumot mutat. Azoknak, akik stílusos anyagfrissítést szeretnének, könnyű és tartós kivitelben.

A Sleeep Aluminium az extra kényelem érdekében tartalmazza az egyedülálló kettős végű kialakításunkat.

Minden készlethez standard és nagyméretű cserélhető szivacsot mellékelünk.

Szundi füldugó - SLEEEP Titánium Dual

A prémium választás azok számára, akik egy kis pluszt szeretnének a füldugóktól. Precíziós esztergálás 5. osztályú titánból, tűhegyes középponttal a minimális beavatkozás és a fényűző megjelenés érdekében. Ez az egyedi forma csak titániumban lehetséges a nagy szilárdsága miatt.

Az extra kényelmet biztosító, egyedülálló kettős hegyű kialakítással a Sleeep Pro valóban a legjobb választás.

Minden készlethez standard és nagyméretű cserélhető szivacsot mellékelünk.

legjobb füldugó alváshoz

A SLEEEP® nemcsak a legjobb füldugó alváshoz, de jó kiegészítői is vannak

Hallott már a füldugókhoz kapcsolódó kiegészítőkről, kellékekről? Alumínium kapszuláktól a kemény tokokig… Szundi „füldugó alváshoz” kiegészítői.

Frissítsd fel csereszivacsaidat az EARFOAMS® termékcsaládunkkal