Hozza ki a legtöbbet a CALMER-ből

A következőkben megvizsgáljuk, hogy 1 hét alatt mit tudunk kihozni a Calmer füldugóból.

1. NAP – Jó illeszkedés

MILYEN ÉRZÉS?

A Calmer akkor működik a legjobban, ha jól illik hozzád.
Mielőtt először használná a Calmer-t, győződjön meg róla, hogy elolvasta és megértette a szerelési utasításokat a legjobb illeszkedés elérése érdekében.
Szánjon rá egy kis időt. Ha a Calmer nem megfelelően van felszerelve, előfordulhat, hogy nem teljesíti ki a benne rejlő lehetőségeket.

Minden fül más és más – még a bal és a jobb füle is különböző formájú lesz.
A Calmer helyes illesztését onnan tudja megállapítani, hogy a hangerő nem csökken vagy némul el, hanem a durva hangok „simábbá” válnak.

Legjobb tipp: Ha lazának érzi a fülhallgatót, előfordulhat, hogy egy gyengéd lökés segít a Calmer jobb illeszkedésében. Megmérheti, hogy hol érzi magát a legkényelmesebbnek és ül a legjobban.

2. NAP – Adj a fülednek egy esélyt

A JÓ DOLGOKHOZ IDŐ KELL. LEGYEN EGY KIS TÜRELMED.

Kérlek, ne érezd magad frusztráltnak, ha néhány percig próbálkozol velem, és nem tapasztalsz jelentős változást. Ez valami új a füled számára, a változás elfogadásához idő kell, különösen a finom, idővel felépülő változásokhoz.

Javasoljuk…

Türelem: Ez valami új a füle számára, a változás elfogadásához időre van szükség.
Javasoljuk, hogy az első 24 órában a lehető leghosszabb ideig használja a Calmer-t, hogy legyen ideje alkalmazkodni ehhez az új hallásmódhoz. Ezután már észrevehető különbséget kell hallania a Calmer viselése és nem viselése között.

Ha csak néhány percig viseli egyszerre, lehet, hogy a füle nem a legjobb esélyt kapja arra, hogy alkalmazkodjon a különbséghez.

3. NAP – NYUGODTABB AZ AUDIO VILÁGOD

Nyugtasd meg az audió világodat.
A Calmer-t nem arra tervezték, hogy csendes, nyugodt helyeken viseljük – akkor érvényesül igazán, ha olyan helyeken viseljük, ahol a zajok általában zavarják vagy irritálják Önt.

Próbálja ki viselését utazás közben vagy egy zajos utcán. A Calmer elveszi az élét azoknak a zajoknak, amelyek általában feszültnek vagy stresszesnek érezhetjük magunkat.

4. NAP – ZOOM SMOOTHER

A zoomhívások nagyszerű módja a Calmer tesztelésének.
Meg kell tapasztalnia, hogy a videohívások sokkal kellemesebbek a fülének. A hang torzulásai sokkal kezelhetőbbek, simábbak és kevésbé élesek.

Tesztelje a Calmer-t úgy, hogy viseli a fülhallgatót videóhívás közben, majd a hívás felénél leveszi. Vegye észre, hogy a hangcsúcsok sokkal zavaróbbak, ha nem viseli a Calmer-t.

Próbálja ki újra a Calmerrel, és hasonlítsa össze a különbséget.

5. NAP – FRISSÍTSD A FELSZERELÉSED

Viselje a Calmer-t a fejhallgatója alatt, és tapasztalja meg a megnövelt élesség és a továbbfejlesztett hallgatási élményt.

Helyezze a fülébe, és adja meg a hangzásnak az életre szóló frissítést. A Calmer egyszerűen csökkenti a fülünkből származó torzítást (nem kívánt zajokat), amelyek egyébként veszélyeztetnék a hangzást.

Legjobb tipp: Tegye a Calmer-t a fülébe a fejhallgatója alá, majd játsszon le egy olyan zeneszámot, amelyet nagyon jól ismer. Hallgassa egy darabig. Tartsa a zeneszámot – vegye ki a Calmer-t, és tegye vissza a fejhallgatót. A különbségnek azonnal észrevehetőnek kell lennie!

6. NAP – FORDÍTSA AZ OTTHONI MUNKAVÉGZÉST AZ ÖN JAVÁRA!

Fokozza a fókuszt.
Csökkentse az irritáló háttérzajt.

Az otthoni munka során gyakran előfordul, hogy nem éppen ideális körülmények között próbálunk koncentrálni. Zajos ház, ki-be rohangáló gyerekek, közlekedési zaj, mondtuk már, hogy ki-be rohangáló gyerekek…?!

Az olyan zajok, mint a mobiltelefon-értesítések, a babasírás, az autódudálás és a kutyaugatás többé nem lesznek durvák vagy élesek. Továbbra is hallható minden hang, de az éles zajoktól eltűnik a kellemetlen él. A Calmer lágyságot biztosít; eltávolítja a környezetünk szorongást keltő tulajdonságait, és nyugodtabb élményt eredményez.

7. NAP – EGYÜNK! …a stressz kiváltó okok nélkül ?

Mint tudod, a Calmer-t úgy tervezték, hogy csökkentse az irritáló rezonanciákat a hallott hangokban (különösen a 2-8 kHz-es frekvenciatartományban), ez az a terület, ahol a bosszantó étkezési zajok ülnek.

Néhányan nagyon stresszesek lesznek, amikor azzal szembesülnek, hogy valakit evés közben kell hallgatniuk (Misophonia). Sokan úgy találták, hogy ez sokkal jobban kezelhetővé válik, ha Calmer-t viselnek; az irritáló zajok sokkal jobban kezelhető módon csökkennek.

 

ÉS ISMÉTLEM: NE STRESSZELJ

Mindenki más és más, és minden fül egyedi, így a Calmer hatása is eltérő lehet. Előfordulhat, hogy változást tapasztal a testbeszédben, az általános ellazulás élményét vagy a koncentráció javulását.

Azt is tapasztalhatja, hogy összességében kevesebbszer lesz stresszes. Ez a stresszterhelés (apró dolgok az idő múlásával, amelyek növelik a stresszt) csökkenésének köszönhető. Ezek a változások egyes esetekben finomak lehetnek, és előfordulhat, hogy a Calmer egy ideig tartó viselése, majd eltávolítása után jobban észreveszi őket.