Füldugók pihenéshez - néhány nyári tipp

Nyári szellő, amitől nagyon jóóóóóól érezzük magunkat… Mik az ajánlott füldugók pihenéshez…
Most, hogy az iskola befejeződött, itt az ideje, hogy megtervezd a menekülést a napsütésbe. Egy nyári kiruccanás vagy üdülés segít abban, hogy megkapd a megérdemelt pihenést és kikapcsolódást! 

Hogy segítsünk csökkenteni a stressz-szintet, összeállítottunk egy listát a legfontosabb dolgokról....

Védelem – A saját érdekedben!

Napkrém – Ne fogd vissza magad a napkrémmel. Szerezz be egy megfelelő fényvédő faktorú krémet. Azért van, hogy segítsen csökkenteni az UV-expozíciót, és csökkentse a napkárosodás kockázatát.

Napszemüveg – Remekül elrejti a másnaposságot, de valójában azért, hogy megvédje szemed a káros UV-fénytől. Akárcsak a bőröd, a szemed is károsodhat a naptól – Tudtad, hogy a nap egészen a retinádig eljuthat. Emellett remek kiegészítője bárki öltözékének 😉

SLEEEP® – A hallás védelmére tervezett. Zajos közlekedés? Bosszantó éjszakai mulatozók a szállodában? A Sleeep® blokkolja a hangokat, hogy Te és a füled is megnyugodhasson. Ezek a legjobb füldugók pihenéshez.

füldugók pihenéshez

A precíziósan esztergált titánból, csúcskategóriás űrhajózási alumíniumból vagy könnyű, áttetsző anyagból kapható Sleeep® nemcsak a túlzott zaj okozta halláskárosodástól védi a fület, hanem az éjszakai alváskor ránk zúduló kellemetlen hangerőt is eltávolítja. A csend aranyat ér 🙂

füldugók pihenéshez

Megnyugodni - pihenj egy kicsit

Könyvek – Tarts szünetet a világban, és kapcsolódj ki egy jó könyvvel. Az elmédnek ugyanúgy szüksége van a pihenésre, mint a testednek, ezért a nyaralás alatt szánj egy kis időt, és segíts az agyadnak a stresszoldásban.

A hangoskönyvek nagyszerű alternatívát jelentenek, ha szeretnél hátradőlni és becsukni a szemed, miközben egy történet bontakozik ki körülötted.

Séta egy vízparton

Nincs is jobb érzés, mint a puha, meleg homok a lábad alatt. Sétálni a dagály mellett, a naplemente felé, lábnyomokat hagyva magad mögött, amelyeket finoman visszamos a tengerbe. 

Calmer® - Miközben könyvet olvas, vagy sétál, miért ne tenné be a Calmer®-t.

A Calmer® csökkenti az olyan stresszes frekvenciákat, mint a forgalom és a mobiltelefon-értesítések – minden olyan zaj, amely általában stresszt okoz Önnek.

Ha nem akar túl sok hangot blokkolni, de szeretné a hangos zajok kellemetlen élét elvenni, csomagoljon be egy pár Calmer® vagy Calmer® Secure (beépített zsinórral) fülhallgatót.

Ezek az okos, nem elektromos szilikon fülbe helyezhető készülékek úgy működnek, hogy a hangot a fülünkbe irányítják, miközben minimalizálják a torzítást, és csökkentik a legtöbb stresszt okozó „kellemetlen” hangfrekvenciákat.

Calmer füldugó

forrás: flareaudio.com