Füldugó - csereszivacsok

Füldugó csereszivacs fontos eleme a komplett füldugóinknak (itt most nem említjük a Calmer, vagy az EarShade füldugókat). Ezek a füldugó csereszivacsok határozzák meg a kényelmes viselést. Függ a mérettől és a megfelelő behelyezéstől!

Miben különbözik a FlareAudio füldugó csereszivacs termékünk a konkurens termékektől?

A FlareAudio a saját egyedi tervezésüket és a memóriahab speciálisan beszerzett formuláját kombinálták, hogy létrehozhassák a tökéletes újrafelhasználható csereszivacsot a füldugókhoz.

Füldugó csereszivacs

Füldugó csereszivacs méretei

Kiterjedt tesztelés és vásárlói visszajelzések után a méretválasztékot Standard és Large méretre egyszerűsítették. Biztosak benne, hogy az újratervezett szivacsok minden felhasználónak megfelelnek.

A régebbi (megszokott) füldugó csereszivacs méretek nem változnak, s készlet erejéig elérhetőek.

Füldugó csereszivacs

Régi méretek

 • Sleeep® Szundi füldugó
  – X(tra)Small: 9 mm
  – Small: 10,5 mm
  – Medium: 12,5 mm
 • Izoláló füldugó
  – Small: 10,5 mm
  – Medium: 12,5 mm
  – Large: 13 mm
 • Mini Izoláló füldugó
  – X(tra)Small: 9 mm
  – Small: 10,5 mm
  – Medium: 12,5 mm

Füldugó csereszivacsok - további tudnivalók

Élettartam

Javasoljuk, hogy 2-3 havonta egyszer cserélje ki a fülpárnákat, hogy a lehető legjobb állapotban legyenek és biztonságosan használhatók.

Fontos, hogy a csereszivacsokat rendszeresen ellenőrizzék a karbantarthatóság szempontjából, és az utasításainknak megfelelően tartsák karban. Feltétlenül cserélje ki a Earfoamokat, ha azok elkezdenek lepattogzani, szakadni, vagy elveszítik memóriahab tulajdonságaikat (pl. a hab elveszíti lassú visszapattanási idejét).

Enyhe langyos vizben moshatóak, majd hagyja kiszáradni mosás után. Vigyázni kell, hogy az apró csereszivacsok ne essenek bele a lefolyóba!

Forma, idomulás

Ezek a gömb alakú hipoallergén hegyek tökéletesen elzárják az apró réseket a hagyományos szalag alakú füldugókhoz képest

Kompatibilitás

A fülpárnákat az összes 2021-es füldugó modelltől kezdve használhatók. A füldugókhoz való illesztéskor mindig ügyeljen arra, hogy a füldugó alja és a szár között ne legyen rés. Ez azt jelenti, hogy szépen és biztonságosan illeszkednek majd, amikor a fülébe helyezi őket.

A következő füldugók nem kompatibilisek az új Earfoams termékcsaláddal:

Isolate (beleértve az Isolate 2-t) és az Isolate Mini (2016-2020-as kiadások).

"Visszapattanás"

A lassú visszapattanási idő segít a kényelmes illeszkedés elérésében. Ez időt ad a füldugók beállítására, mielőtt azok teljesen kitágulnának.

 

A lassú visszapattanási idő miatt fontos, hogy a füldugót körülbelül 15 másodpercig tartsa a fülében, amíg a hab kitágul.

Allergének

Füldugó csereszivacs memóriahab és szilikon anyagokat tartalmaznak. 

A memóriahabos hegyeink nem tartalmaznak latexet.

Ha bármilyen allergiája van ezen anyagok bármelyikével vagy hasonlóval kapcsolatban, kérjük, konzultáljon orvosával, mielőtt bármilyen füldugót vásárolna.

Ha a füldugó viselése közben bármilyen irritációt tapasztal, kérjük, ne használja a füldugót újra, amíg nem konzultált egy egészségügyi szakemberrel.

Felület

Egyedülállóan sima külsejüket könnyű tisztítani a higiénikus felület érdekében.