Moziérzékenység?

Imádja a filmeket, de utálja a zajokat, amelyekkel meg kell küzdenie? A zajos popcorn evők és a hangos surround hangzás miatt azt kívánja, bárcsak otthon maradt volna? Mi megértjük Önt. Az olyan helyeken, mint a mozik és a filmszínházak, a Calmer ellopja a show-t. Nem blokkolják a hangot – nem marad le semmiről. Hallgassa meg, hogyan segített a Calmer a Zenless Popcorn filmkritikusának visszatérni a moziba egy érzékeny szünet után.

Hihetetlen játékváltó a hangérzékeny audiofilek számára.

Zenless Popcorn

Sziasztok! Izgatottan osztom meg a Flare Audio Calmerrel kapcsolatos tapasztalataimat.

Ezeket az úttörő fülhallgatókat kifejezetten az érzékeny hallású egyének (például a misofóniában szenvedők, az autisták és a CPTSD-ben szenvedők) számára tervezték. Én az utóbbi két kategóriába tartozom) egy innovatív, szabadalmaztatott Calmer Technológia segítségével.

Calmer füldugó

Már néhány hete van szerencsém a Calmer használatához, és az életem jelentősen javult. Kicsomagoltam és becsúsztattam ezeket a „babákat” (füldugó – szerk.)  a fülembe, és ez azonnal sorsfordító pillanat volt az életemben. Persze, ez talán giccsesen hangzik, de ez egy tagadhatatlan igazság! A hangos és hirtelen zajokra való fokozott érzékenységem vigaszt talált ebben a halló őrangyalban. Mintha egy fátyolnyi hallási nyugalom borult volna rám, amely lehetővé tette, hogy átöleljem a nyüzsgő környezetet anélkül, hogy aggódnék a hallásom és a mentális egészségem miatt! És mióta használom őket, kevesebb váltási epizódom és leállásom volt.

Nemrégiben részt vettem a 2023-as Great North Tattoo Show-n – egy nyüzsgő, hangos zajszintű rendezvényen. A Calmer fülhallgatóimmal felszerelve, képes voltam élvezni az ünnepségeket anélkül, hogy túlságosan túlterheltnek vagy túlságosan szorongónak éreztem volna magam.

Néhány héttel később lelkesen léptem be az ODEON Silverlink IMAX moziterembe, hogy megnézzem A galaxis őrzői 3. epizódját. A dübörgő hangrendszer miatti félelemmel vegyes érzéseim voltak, de felkészültem a blockbuster-zaj elleni harcra a megbízható Calmer fülhallgatómmal.

calmer füldugó

A Calmerrel az oldalamon (vagy inkább a fülembe fészkelve), gondtalanul élveztem a cselekmény fordulatait és a különleges effekteket. Lehetővé tették, hogy minden egyes poént és akciódús jelenetet élvezhessek anélkül, hogy túlterheltnek éreztem volna magam (kivéve persze azt a részt, ami miatt sírva fakadtam). Ha úgy érzed, hogy az érzékszerveid lázadnak a mozihang ellen, ez a galaktikus kütyü egy olyan befektetés, amit nem fogsz megbánni! Több mint egy évig kerültem a moziba járást a hangos zajokkal kapcsolatos problémáim miatt, ezért nagyszerű, hogy a Calmer jelentősen elviselhetőbbé tette a dolgokat, és nagyon örülök, hogy újra mehetek moziba.

A fantasztikus Flare Audio Calmer méretei

A Calmer Mini és a Calmer Kids azonos méretű, az egyetlen különbség, hogy a Calmer Kids puhább anyagból készült. Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen apróságnak ekkora hatása lehet. 

A Calmer for Kids tökéletes a kicsiknek (vagy azoknak, akiknek kisebb fülük van, a feleségem ezeket használja, mivel a Standard túl nagy), akiknek a fülükre szabott zajcsökkentésre van szükségük. A Standard Calmer és a Calmer Kids zsinórral is kapható, így könnyebben magával viheti őket. A Calmer termékcsalád Mini változatban is kapható, amelyeket kisebb hallójáratokhoz terveztek, és amelyek ugyanolyanok, mint a Calmer for Kids, kivéve, hogy a Calmer for Kids puhább anyagból készült.

Ennek a hallható hősnek négy változata áll rendelkezésre:  Calmer, Calmer Pro, Calmer Night és Calmer Kids! A Calmer úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a zajt a kényelem feláldozása nélkül. Ha frissítésre vágyik, válassza a Calmer Pro változatot. A legújabb fejlesztésekkel büszkélkedhet, mint például a karcsúbb kialakítás, amely megkönnyíti a hosszabb viseletet, a továbbfejlesztett szűrő 25 dB-rel csökkenti a zajszintet (szemben a standard Calmer 20 dB-ével) a teljes frekvenciatartományban, valamint a kiváló hangbeállítás a természetes, kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

A Calmer Night puhább anyagból készült (néhányszor el is felejtettem, hogy a Calmerem benne van, és valóban velük aludtam, azt hiszem, nekem is szükségem van egy kis Calmer Nightra!).

A Flare Audio Calmer Kids csomagolása tapsot érdemel – élvezetes illusztrációkat mutat be, miközben kiemeli a drága fül védelmének fontosságát az intenzív hangoktól.

A Calmer minden pénzt megér, ha Önt is kísérti a hangérzékenység. Élje meg az életet a lehető legteljesebb mértékben anélkül, hogy a kényelem rovására menne – vezesse be a lelki békét és védje a hallását!
Ha a hangérzékenység befolyásolja mindennapi életét vagy kisgyermeke jólétét, a Calmer (és a Calmer Kids) felbecsülhetetlen értékű befektetés. Fogadja el a nyugalmat, amelyet a hagyományosan nyomasztó környezetbe hoz.

Mostantól könnyedén csökkentheti a zajokat anélkül, hogy elnyomná az olyan lényeges hangokat, mint a forgalom vagy a beszélgetések. Mondjon búcsút a stressznek és a szorongásnak, amelyet a nyomasztó kakofónia (hangzavar – szerk.) vált ki!

zenlesspopcorn.me

Itt az idő a kiegészítők megtekintéséhez

Hallott már a füldugókhoz kapcsolódó kiegészítőkről, kellékekről? Alumínium kapszuláktól a kemény tokokig…

A Zenless Popcorn-ról

Helló, Zenless Popcorn vagyok… Szeretem a filmeket.

Mindig is élénk érdeklődésem volt 6 éves koromtól kezdve, ha filmekről van szó. Spud bácsikám (RIP) vetítő volt a helyi moziban, és ő vitt el az első filmemre. A titánok összecsapása (1981). Elbűvölt, és minden percét imádtam annak, amit láttam… ezután egyszerűen imádtam filmeket nézni, akár otthon, akár a moziban.

A 2017-es év igazán komoly volt számomra. Filmeket és kiadványokat tekintettem át a Signature Entertainment, a Warner Bros, a Lionsgate, az Arrow, a Network és még sok más cég számára, valamint interjúkat készítettem művészekkel, színészekkel és rendezőkkel.

Ezt a blogot arra használom, hogy megbirkózzak a mentális egészségügyi problémáimmal, és azzal is, hogy hányszor megyek kórházba, biztosan nem unatkozom a bloggal való küzdelemben!

És a Zenless Popcast és a videó unboxingok, teszem ezt egy audio-vizuális szórakoztatóként!!!