Az egyik leghatékonyabb stresszoldó szundi füldugó alváshoz

A fém alkatrészek és az egyedi kialakítás segítségével a Sleeep teljesen új megközelítést kínál az alvás közbeni füldugókhoz, számos előnnyel… Az egyik leghatékonyabb stresszoldó szundi füldugó alváshoz.

A Flare Audio piacra dobta eddigi leghatékonyabb alvás közbeni füldugóját. A cég öt évet töltött zászlóshajó füldugója tervezésének tökéletesítésével és tökéletesítésével, amely az új Sleeep®-ben csúcsosodott ki. Mivel az alváshiány nagyban hozzájárul a stressz és az egészségügyi problémák kialakulásához, a Flare reméli, hogy a termékcsalád legújabb kiadásával hozzájárulhat a nemzet egészségének javításához.

legjobb füldugó alváshoz

A könnyű, diszkrét és rendkívül kényelmes Sleeep szuperpuha memóriahabból készült gömböket használ, amelyek egy tervezett fémtest köré illeszkednek, hogy tökéletesen illeszkedjenek viselőjük fülcsatornájába. A sussexi székhelyű innovátor tovább tökéletesítette a technológiát, hogy a Sleeep minden fülmérethez és -formához alkalmazkodjon, így a nem kívánt hangokat elzárja és visszaveri viselőjétől.

Szundi füldugó - típusok

A füldugó két változatban (most nem említjük a Single és Dual Clear-t), a Sleeep Pro Dual és a Sleeep Aluminium Dual változatban kapható, különböző megjelenési és kivitelezési szinteket kínálva. A Sleeep Aluminium Dual kortárs és kifinomult, precíziósan esztergált repülőgépipari alumíniumot mutat be azok számára, akik egy stílusos anyagot szeretnének ötvözni a könnyű és tartós kivitelezéssel. A Sleeep Pro Dual a prémium választás azok számára, akik egy kis pluszt szeretnének a füldugóiktól. Precíziósan esztergált, 5. osztályú titánból, tűpontos középponttal rendelkezik a minimális interferencia és a fényűző megjelenés érdekében.

Mindkét termék standard és nagyméretű cserélhető hegyekkel érkezik, amelyek a Flare továbbfejlesztett hipoallergén Earfoams®-ját tartalmazzák. A higiénikus, sima felülettel tervezett memóriahabos hegyek úgy működnek, hogy elzárják a hallójáratban lévő apró réseket, amelyeket a hagyományos kúpos füldugók hagynak maguk után. Lassú „visszapattanása” lehetővé teszi a felhasználó számára a füldugó beállítását és a kényelmes illeszkedés elérését. A két memóriahabos hegy (egy-egy mindkét végén) extra kényelmet biztosít. Míg az egyik vége tökéletes tömítést hoz létre, a másik vége puha párnát képez a fülhöz. Ez különösen akkor hasznos, ha az oldalán alszik, vagy ha a füldugót a külső fülbe dugva rögzíti.

Az alváshiány stresszt okoz. A stressz pedig egészségügyi problémákat okoz. Mióta öt évvel ezelőtt elindítottuk az első nappali fülvédő kampányunkat, rájöttünk, hogy nincs igazán kényelmes, egyszerű és hatékony füldugó megoldás alváshoz. Az új Sleeep termékünk sok év kemény munkájának és a vásárlói visszajelzésekre válaszul végzett termékfejlesztésnek a csúcspontja.

Davies Roberts

- a Flare Audio vezérigazgatója és feltalálója

A Sleeep ideális könnyű alvóknak, utazóknak, városlakóknak, horkoló partnerrel rendelkezőknek, váltott műszakban dolgozóknak és mindenkinek, akinek szüksége van a nem kívánt zajok kizárására.

Miben különbözik a Sleeep a többi füldugótól? Szundi füldugó alváshoz…

  • Egyedülállóan a Flare esetében, fémből készült, különálló kivitelben.
  • 5 év termékfejlesztés, vásárlóink meghallgatása és kiterjedt tesztelés eredménye a végső kényelem és hatékonyság biztosítása érdekében.
  • A Flare egyedi Earfoams® csereszivacsok egyedi formával, sima felülettel és lassú visszapattanási idővel rendelkeznek az extra kényelem és izoláció érdekében.
  • 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

Szundi füldugó alváshoz - termékek

Sleeep clear, az egyik legjobb füldugó alváshoz

Sleeep Single Clear szundi füldugó

legjobb füldugó alváshoz

Sleeep Dual Clear szundi füldugó

legjobb füldugó alváshoz

Sleeep Aluminium Dual füldugó

legjobb füldugó alváshoz

Sleeep PRO Titanium Dual füldugó

calmer füldugó

CALMER® Night füldugó

calmer füldugó

CALMER® Night füldugó

forrás: FlareAudio