A hangérzékenység

Hangérzékenység egy olyan állapot, amelyben az egyén különösen érzékeny a hangokra. Ez lehet a hangok intenzitásának vagy frekvenciájának túlzott érzékelése, ami diszkomfortot, szorongást vagy fájdalmat okozhat.

Az érintetteknek a mindennapi élet különböző területein lehetnek nehézségeik, például a zajos környezetekben való koncentráció, a hangos események vagy hangok elviselése, vagy akár a társas helyzetek elkerülése.

Hangérzékenység - Calmer füldugó

Calmer füldugók a hangérzékenység megsegítésére

Mindegyik Calmer füldugó célja, hogy csökkentse a hangok okozta kellemetlenséget és stresszt, lehetővé téve az egyén számára, hogy kényelmesebben élje mindennapi életét. Legyen szó a munkáról, tanulásról vagy pihenésről, ezek a füldugók segíthetnek az egyénnek jobban kezelni a hangok által okozott kihívásokat.

A Calmer füldugók olyan eszközök, amelyek segítenek csökkenteni a hangérzékenység okozta diszkomfortot és stresszt. Ezek a füldugók különféle változatokban érhetők el, például a Calmer Secure, Calmer és Calmer Kids, melyek mindegyike különböző célcsoportok számára készült.

  • Calmer Secure: Ez a füldugó biztonságos, kényelmes és hatékony megoldást nyújt a hangérzékenység kezelésére. A Calmer Secure különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy az egyén számára optimális hangkörnyezetet teremtsen, minimalizálva a környezeti zajokat és stresszt.
  • Calmer: A Calmer füldugók egy általánosabb változata, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy csökkentsék a hangok okozta kellemetlenséget. Ezek segítenek a zajok csökkentésében, miközben megőrzik a hangok tisztaságát és természetességét, így javítva az egyén hangérzékenységét.
  • Calmer Kids: Ez a változat speciálisan a gyerekek számára készült, hogy segítsen nekik kezelni a hangok okozta stresszt és szorongást. Kényelmes és könnyen használható, így a gyermekek jobban boldogulhatnak zajosabb vagy stresszesebb környezetekben is.