Főoldal/Füldugók/Szundi füldugók

EGY BÉKÉS ÉJSZAKAI ALVÁS…

Mindnyájan sokkal jobban funkcionálunk egy jó, mély, egész éjszakán át tartó alvás után, de gyakran ez nem elérhető, ha nem veszünk igénybe egy kis segítséget.

Cégünknél, a  Flare-nél folyamatosan keressük a megoldásokat, hogy még tökéletesebbé tegyük a termékeinket.
Az ISOLATE® és Isolate® MiNi izoláló füldugók hatalmas nemzetközi sikere után, elkészítettük a Snoozers® “Szundi” füldugókat, melyeknek hatalmas sikerük volt.
Azonban a tervezőmérnökeink nem lustálkodtak : elkészítették a Sleeep® szundi füldugót, mely felülmúlják a nagy sikerű elődjét is.

A Sleeep® Szundi füldugó a speciális úttörő technológiánkkal fejlesztettük ki. Fém segítségével blokkoljuk a hangokat, nem pedig elnyeletjük, mint a hagyományos füldugók esetében.

Két szundi füldugó modell létezik :

  • Sleeep® , mely természetes alumínium, vagy Ezüst-Rózsaszín lehet
  • Sleeep® PRO,  mely titánból készült

Mindkét modellelhez megkapod a továbbfejlesztett szuper-puha és hosszú ideig tartó  memória szivacsainkat  (Earfoams®).

Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni!

életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt.

  • Hajlékony Szundi Füldugó Csomagolás eleje Hajlékony Szundi Füldugó Alváshoz
    Tökéletes a horkolás és egyéb zavaró zajok kizárására. Fontos! A Sleeep® Hajlékony Szundi füldugót csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
  • Tökéletes a horkolás és egyéb zavaró zajok kizárására. A Sleeep® Szundi füldugók az  űrhajózásnál is használt alumíniumból készültek és galvanizált, természetes bevonata van. Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
  • Out of stock
    Tökéletes a leghangosabb horkolás és egyéb zavaró zajok kizárására. A Sleeep® PRO Szundi füldugók az  űrhajózásnál is használt titánból készültek a legnagyobb zajcsillapítás érdekében. Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
Go to Top