Főoldal/Füldugók
Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni!

Életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt.

 • ISOLATE PRO MiNi TITANIUM

  18 999 Ft26 599 Ft
  Az űrhajózásnál is használt Titánból van, mely sűrűbb az Alumíniumnál, ezért jóval hatékonyabb ... a profi választás. Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
 • Minden izoláló füldugóhoz jár egy pár Kicsi, Közepes és Nagy EARFOAMS® füldugó memória szivacs és egy mini Flare füldugó tasak. További füldugó szivacsot lehet rendelni a lenti linken. Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
 • ISOLATE® MiNi Izoláló füldugó

  9 999 Ft11 999 Ft
  Minden izoláló füldugóhoz jár egy pár Extra kicsi, Kicsi és Közepes EARFOAMS® füldugó memória szivacs és egy mini Flare füldugó tasak. További füldugó szivacsot lehet rendelni a lenti linken. Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
 • Az űrhajózásnál is használt Titánból van, mely sűrűbb az Alumíniumnál, ezért jóval hatékonyabb ... a profi választás. Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
 • Hajlékony Szundi Füldugó Csomagolás eleje Hajlékony Szundi Füldugó Alváshoz
  Kiemelt akció!  Az első pár füldugó ára 7 999 Ft, a második már csak 3 999 Ft (-50%) Hogy működik a kedvezmény?? A Kosárra kattintva írd be a "SzundiPárban" kuponkódot (vagy másold ki innen) és kattints a Kupon Beváltása gombra! Csak akkor működik a kupon, ha két pár Hajlékony Szundi Füldugó van a kosárban!
  Tökéletes a horkolás és egyéb zavaró zajok kizárására. Fontos! A Sleeep® Hajlékony Szundi füldugót csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
 • Tökéletes a horkolás és egyéb zavaró zajok kizárására. A Sleeep® Szundi füldugók az  űrhajózásnál is használt alumíniumból készültek és galvanizált, természetes bevonata van. Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
 • Tökéletes a leghangosabb horkolás és egyéb zavaró zajok kizárására. A Sleeep® PRO Szundi füldugók az  űrhajózásnál is használt titánból készültek a legnagyobb zajcsillapítás érdekében. Fontos! A füldugóinkat csak egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod őket (hacsak el nem veszted). Elég csak a füldugó szivacsokat lecserélni időnként, melyek külön megvásárolhatók itt. Részletes leíráshoz gördíts lejjebb!
Go to Top