Sleeep Flex Hajlékony Szundi Füldugó

Farmerkék Hajlékony Szundi Füldugó Alváshoz
Farmerkék Hajlékony Szundi Füldugó Alváshoz

A Sleeep Flex Hajlékony Szundi Füldugó, egy forradalmian új, alváshoz tervezett füldugó, rugalmas szilikon központtal és kettős memóriahab véggel.

Erős, de hajlékony, mely azt jelenti számodra, hogy könnyen és biztonságosan belefér a füledbe.

Ha olyan alváshoz használt füldugót keresel, amely a háttérzajt sokkal kezelhetőbb szintre csökkenti, miközben minden fültípus számára szuper kényelmes, a Sleeep Flex Hajlékony Szundi Füldugó a legjobb megoldás.

A hajlékony központi résznek köszönhetően a fülcsatornába rögzülő csúcs a helyén marad és jó tömítést tart fenn, miközben lehetővé teszi a külső csúcs mozgását, és bármilyen nyomás pontnál védi a füledet, így akármelyik oldaladra fordulhatsz alvás közben, biztosan nem ébredsz fel rá.

A Sleeep Flex Hajlékony Szundi Füldugó a kényelemről szól, az közepes zajcsökkentéssel. Ha használod, hallod hangokat, így nem fogsz teljesen elszigetelődni a külvilágtól, és ne aggódj, az ébresztőóra még mindig fel fog ébreszteni! De ezek a bosszantó zajok a 10-es szintről egy sokkal jobban kezelhetőbe 5-ös szintre kerülnek.

Pink Hajlékony Szundi Füldugó Alváshoz
Pink Hajlékony Szundi Füldugó Alváshoz

Mikor válaszd ezt az alváshoz kifejlesztett füldugót?
A Sleeep Flex Hajlékony Szundi Füldugót akkor válaszd, ha érzékeny vagy arra, ha valami a füledben van és zavartalanul szeretnél aludni.
Ideális arra, ha mérsékelt zajokkal vagy körülvéve, amikor lefekszel, például a párod számítógépének kattog a billentyűzete, a család többi tagja beszélget a melletted levő szobában stb.

Fényes Hajlékony Szundi Füldugó Alváshoz
Fényes Hajlékony Szundi Füldugó Alváshoz

A  Sleeep Flex Hajlékony Szundi Füldugó csomagolása kizárólag 100%-osan újrahasznosítható anyagokat tartalmaz.