# csendestars

Csendet és nyugalmat kínálunk

Az Isolate füldugó egy jó társ a munkában és segít koncentrálni a feladatokra.

Isolate termékcsalád

Miért jó választás?

Füldugóink segítenek, hogy koncentrálhass a feladataidra.

Mit kell róla tudni?

 1. Évekig a társad marad
 2. Alumíniumból vagy titánból készült
 3. Kicsi, könnyű, hordozható (Körülbelül 2 gramm)
 4. Kiegészítők is rendelhetőek hozzá
 5. BS EN 352-2-2002 – SNR36 CE tanúsítvánnyal rendelkezik

Felhasználási területek

Füldugóinkat különböző körülmények között is érdemes használni, így kihasználható a tudása és a legtöbb helyzetben segíthet a maximumot kihozni magunkból. 

Főútvonal közelében

Forgalmas útszakasz, repülőtér vagy vasút közelében van az iroda vagy a munkahely? Nem probléma, hiszen ezeket a hangokat is tompítja az Isolate füldugó.

Adminiszratív munkakörben

Fontos a nyugalom és a koncentráció? Nem gond, hiszen a füldugó csökkenti a környezeti zajokat, így könnyebben koncentrálhatunk a feladatunkra.

Családi környezetben

Otthonról kell dolgoznod, de a család is otthon van? Ez sem probléma, nem kell csendre intened őket, hiszen az Isolate ebben a környezetben is hatásos társ.

Közösségi irodaházban

Egyedül vagy? Nincs szükséged külön irodára, csak egy asztalra és egy közösségi irodaházban vagy? Ez sem okoz problémát.

Zsúfolt irodában

Sokan vagytok egy irodában a cégnél? Csörögnek a telefonok, beszélnek a kollégák? Az Isolate segít csökkenteni a zajokat ebben az esetben is.

Játszótér közelében

Nincs is szebb látvány, mint amikor a gyerek önfeledten és boldogan játszik a társaival, de sajnos ez is zavaró lehet, ha koncentrálnia kell az embernek.

További tudnivalók

Néhány további információ az Isolate termékcsalád 4 típusáról és a technológiákról

Isolate

 1. Alapanyag: Alumínium
 2. Súly: 2 gramm
 3. Kiegészítők: csereszivacsok, hordtáska
 4. Tanúsítvány: BS EN 352-2-2002 – SNR35

Isolate Mini

 1. Alapanyag: Alumínium
 2. Súly: 1,4 gramm
 3. Kiegészítők: csereszivacsok, hordtáska
 4. Tanúsítvány: BS EN 352-2-2002 – SNR35

Isolate Pro

 1. Alapanyag: Titánium
 2. Súly: 2,17 gramm
 3. Kiegészítők: csereszivacsok, hordtáska
 4. Tanúsítvány: BS EN 352-2-2002 – SNR35

Isolate Mini Pro

 1. Alapanyag: Titánium
 2. Súly: 2.16 gramm
 3. Kiegészítők: csereszivacsok, hordtáska
 4. Tanúsítvány: BS EN 352-2-2002 – SNR35

A technológiáról és a fejlesztésekről

Az első termékek a feltaláló garázsából származtak, amik még első körben professzionális felhasználású hangeszközök voltak. A sikeres termékeknek hála a garázscég hamar kinőtte magát és már kevés volt a garázs főhadiszállásnak.

 • Kezdetek

  Háromfős csapatunk újra feltalálja a hangszórót, és dicséretet gyűjtött a zeneipar kiemelkedő szereplőitől, köztük a Led Zeppelin Jimmy Page-től, Jarvis Cockertől, Richard Hawley-tól és a producer „Flood”-tól.

 • Az első raktárunk

  Az első raktárunk az volt, ahol a dolgok valóban megváltozni kezdtek. Két új tagot vettünk a csapatunkba – Tomot és Tristant (akik munkatapasztalat miatt jöttek hozzánk, és soha nem mentek el) és bővítettük a helyet (de sajnos nem a létesítményekben). A meleg víz hiánya és a nem létező fűtés azt jelentette, hogy ujjatlan kesztyűre volt szükség az év nagy részében.

 • Itt jön a technika

  Itt adtuk ki első szabadalmainkat, és elkezdtünk a rezonancia (torzítás) csökkentésére összpontosítani eszközeinkben. Két fő fejlesztésünk a... Tér | Anti-rezonancia kompressziós technológia Vortex | Nyomásoldó kipufogó technológia (a saját „végtelen terelőlemezünk”)

 • Új füles korszak

  Szerettünk volna kitekinteni a fogyasztói audio világba, és biztosak voltunk abban, hogy technológiáink miniatürizálhatók, ezért 2015-ben egy közösségi finanszírozási kampány keretében elindítottuk első fogyasztói fülhallgatónkat. A kampány sikere vitt előre, és nem sokkal ezután megjelent az Isolate® fülvédőnk, amely több mint 2 millió GBP-t gyűjtött össze közösségi finanszírozási kampányok révén. Mára több mint 300 000 pár füldugót adtunk el világszerte, és fülvédőink választékát kibővítettük, hogy megfeleljen az igényeknek.

 • Előre!

  Azóta kiadtuk professzionális fülhallgatónkat és csúcskategóriás újrahasznosított hangszóróinkat (Flare Zero), amelyeket nemrégiben helyeztek be az új Selfridges moziba. Két új terméket is hoztunk a fülbe helyezhető hallókészülékek kissé mókásabb világába, amelyek fokozzák és javítják mindennapi hallásunkat. Ezek a Calmer és earHD

 • earHD és Calmer

  Egy nyaraláson egy uszodában megvilágosodtunk, és rájöttünk, hogy "mi van, ha a fülünk okozza a torzítást?!". Ez vezetett az earHD és a Calmer elindításához. Boldog meglepetésünkre a Calmer ma már az autisták és a hallásérzékenységgel élők életét is megváltoztatja. Ez sokkoló volt, mivel mindkét terméket eredetileg a zenére tervezték.

Csomagolás, működés, használat

A termék csomagolása újrahasznosított alapanyagokból készül, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma, ezen felül a szükségesnél nem nagyobb, hogy minél kevesebb hulladékot kelljen kidobni. Az újabb termékeinknél ezt mégjobban csökkentettük.

Sajnos az emberi hallás fizikája miatt semmi sem szigetelheti el teljesen a hangoktól, ha nem ülünk egy személyes visszhangmentes kamrában. A legtöbbet a fülünkkel halljuk. Az Isolate® úgy működik, hogy megakadályozza a hang bejutását a hallójáratokba. A hang azonban továbbra is rezgetni fogja a koponyád, az arccsontod és az állkapcsod, bár sokkal kevésbé, mint a füledbe bejutó hang. Ezt nevezik csonthallásnak.

Az Isolate® füldugók (ha helyesen van felszerelve) drasztikusan lecsökkentik a hangerőt, és a hallható frekvenciatartományban sokkal hatékonyabb módon csökkentik a hangerőt. Képzeld el egy hangos rockkoncert zaját, most pedig képzeld el ugyanezt a zajt, de egy háztartási mosógép szintjén – ez az a hangcsökkentési szint, amelyet az Isolate® fülvédővel tapasztalni fogsz.

Hogyan használjuk helyesen a füldugót?

Ha az Isolate® fülvédők megfelelően vannak illesztve, akkor nem csak finom különbséget jelentenek, a különbség drámai. A legjobb illeszkedés és a lehető legnagyobb mértékű zajcsökkentés érdekében elengedhetetlen, hogy az Earfoams® megfelelően üljön az Isolate® fülvédőkön, és hogy az Isolate® fülvédők megfelelően illeszkedjenek a füledbe.

A termékekről mondták

Gábor Isolate felhasználó

Tegnap nagy örömmel láttam, hogy a borítékuk már itt vár a postaládában! Ki is próbáltam rögtön, ébren és utána éjszaka is. Nagyon meg vagyok vele elégedve… minden eddigi füldugós élményemet felülmúlja!

H. József Sleeep Flex felhasználó

Van olyan időszak hogy meg kell szabadulni a külvilág zajaitól. Ilyenkor csak a SLEEP FLEX hajlékony füldugó segít!

StarSoft International Kft. – Professzionális füldugók a mindennapokra, munkához, tanuláshoz és alváshoz!