Add meg itt a címsor szövegét

Bár a nyárnak (és ezzel a fesztiválszezonnak is) vége, bemutatunk néhány tippet, mire érdemes odafigyelni, mire és hogyan kell vigyázni a füledre a következő fesztiválon.

1. Maradj hidratált

Egy fesztiválon könnyű elfelejteni, hogy elegendő vizet igyunk – különösen, amikor annyi más dolog is van a kínálatban. A legtöbb fesztiválon a fesztivál területén vannak csapok, ahol ingyenesen lehet vizet tölteni a vizespalackba. Egy fesztivált ne arról szóljon, vagy ne azzal kezdődjön, hogy már az elős nap kiszáradással visz el a mentő.

2. Védd a füled

Ha szeretsz az első sorokban csápolni, vagy a hangszórók közvetlen közelében állni, akkor mindenképpen használj egy füldugót. A másnapi, vagy akár a több napig tartó „halláskárosodás” komoly probléma. Használd az EarSHADE füldugót, akár a koncerteken!

füldugó

Az EarShade füldugó nemcsak a füleket védi a halláskárosodástól, hanem segít javítani a hangminőséget a túl hangos / torzított élő zene hallgatásakor. Úgy tervezték, hogy javítsa a zenei élményt, amikor koncerteken vagy fejhallgató alatt viselik, egyszerűen lehalkítják a hangerőt, a hagyományos habdugókkal járó „tompító” hangzás nélkül. 

3. Találkozási pont

Egyes fesztiválok hatalmasak, és nagyon könnyű elveszni bennük. Ha ehhez még hozzájön a sok ember miatt gyenge térerő és a mosh pitben való elragadtatás, akkor hirtelen elveszted a barátaidat. Mindig jó ötlet egy központi helyet találni, ahol találkozhatsz, ha esetleg elveszítenéd a haverjaidat, miután elvonja a figyelmedet a nagyszerű zene. Egyeztessetek egy találkozási pontot, ahová mindannyian elmentek, ha nem találjátok egymást.

4. Pihentesd a füled

Ha nem akarsz túl sok hangot blokkolni, de szeretnéd levenni a hangos zaj kellemetlen élét, csomagolj be egy pár Calmer vagy Calmer Secure (beépített zsinórral) fülhallgatót. Ezek az okos, nem elektromos szilikon fülhallgatók úgy működnek, hogy a hangot a fülünkbe kanalizálják, miközben minimalizálják a torzítást, csökkentve a legtöbb stresszt okozó „kellemetlen” hangfrekvenciákat.

Calmer füldugó

Még mindig minden hangot hallunk, de az éles zajoktól elveszik a kellemetlen éle. Zseniális a hangos / torzított zenéhez. És ha a gyerekeket is magaddal vinnéd, ne felejtsd el elcsomagolni egy pár Calmer Kids-et is!

5. Viselj kényelmes lábbelit

Egy fesztiválon átlagosan legalább 20 ezer lépést teszel meg naponta. De NE egy fesztiválon törj be egy új csukát! Senkinek sincs ideje vízhólyagra, amikor a kedvenc zenekarod 2 mérföldes sétára van. És ne feledkezz meg a plusz zoknikról sem a gumicsizmákhoz.

6. Aludj/pihenj egy kicsit

Fesztiválhelyszínen aludni sosem könnyű. Blokkolja a szomszédok éjszakai fecsegését, horkolását vagy egész éjszakai bulizását egy pár Sleeep Szundi füldugóval!

A könnyű, diszkrét és rendkívül kényelmes Sleeep füldugó a Flare eddigi leghatékonyabb alvó füldugója. A Sleeep Szundi füldugó szuperpuha memóriahabból készült gömböket használ, amelyek egy tervezett fémtest köré illeszkednek, hogy tökéletesen illeszkedjenek viselőjük füléhez, és minden mérethez és alakhoz alkalmazkodnak, így a nem kívánt hangokat elzárják.

legjobb füldugó alváshoz

A Sleeep három változatban kapható: Sleeep Pro (titán), Sleeep Dual (alumínium és átlátszó) és Sleeep – Minden modell különböző megjelenési és kivitelezési szinteket kínál.

A Sleeep Dual (alumínium) és a Pro standard és nagyméretű, továbbfejlesztett hipoallergén cserehegyekkel kapható. A két memóriahabos végződés (egy mindkét végén) extra kényelmet biztosít. Míg az egyik vége tökéletes tömítést hoz létre, a másik vége puha párnát biztosít a füléhez. Kiválóan alkalmas oldalsó alvók számára.

7. Ne veszítsd el a füldugókat

Stílusos kiegészítőd is lehet a füldugó kapszula, nyakpánt, vagy a keményfedelű tok.

Többféle formában, méretben és színben kapható, így biztonságban és használatra készen tarthatod a füldugókat.

Professzionális füldugó kiegészítők

8. Ne égj le a napon

Vegyél magadnak egy megfelelő fényvédő faktoros naptejet, és őrülj meg. A tömegben lenni, a földön aludni és mosakodni elég nehéz anélkül is, hogy a leégés miatt aggódnál.

9. A legfontosabb - Érezd jól magad

Régen volt már, hogy mindannyian elmehettünk fesztiválokra és élvezhettük az élő zene szépségét hasonló gondolkodású emberekkel, szóval élvezd ki a pillanatot és élvezd!